Marokkaanse gehaktbal met wortelsalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin. Meng het gehakt met pijnboompitten, losgeklopt ei, verkruimelde beschuit, peper, zout, gehakte abrikozen en koriander. Vorm er 4 gehaktballen van. Snijd de worteltjes in dikke plakjes en kook ze met zout en het geperste teentje knoflook beetgaar in ca. 5 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken.Meng de andere ingredienten voor de wortelsalade en schep deze door de worteltjes. Verhit de boter en de olie en bak de gehaktballen in 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze met de wortelsalade en rijst met een vleugje kaneelpoeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1123x

Jouw laatst bekeken recepten