Merluza al horno con jamon y vino blanco

Ingrediënten


Bereidingswijze

ovenschaal inwrijven met wat olijfolie ui fijn snipperen knoflookteentjes in plakjes snijden of uitpersen tomaten zonder schil of zaadjes in blokjes snijden Serranoham in blokjes snijden1. de kabeljauw filets in de ingevette ovenschaal leggen en bewaren. 2. In de koekepan met wat eetlepels olijfolie, de ui en de knoflook wat aanbakken, en dan de tomatenblokjes erbij doen, en een paar minuten, op een middelmatig vuur, laten bakken. 3. De hamblokjes, de wijn en de cognac erbij doen, en 10 a 15 minuten zachtjes laten doorbakken. 4. Deze saus over de kabeljauw filets gieten, en in de voorverwarmde oven zetten, 20 a 25 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 656x

Jouw laatst bekeken recepten