Mie met roergebakken kool en pinda

Ingrediënten

  • * 300 Gr mie
  • * 300 Gr hamlappen
  • * 100 Gr pinda?s
  • * 3 Takjes bladselderij
  • * 1 El plantaardige olie
  • * 1 Bakje Knorr kruidenpasta Nasi & Bami speciaal
  • * 300 g gesneden Chinese kool (koeling)

Bereidingswijze

Snijd het vlees in dunne reepjes. Hak de pinda?s en de bladselderij.Kook de mie beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak op een hoog vuur het vlees bruin en gaar. Voeg 100 ml water en de kruidenpasta toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat alles 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Schep om met de gesneden Chinese kool, de pinda?s, de bladselderij en de mie en bak het geheel nog even op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 462x

Jouw laatst bekeken recepten