Moksie Alesi met Bakkeljauw en Cocosmelk
Ingrediënten
- 500 gram Rijst
- 250 ml. kokosmelk
- 250 gram Bakkeljauw
- 0
- 75 liter water
- 1 eetlepel olie
- 1 ui
- zwarte peper
- 1 halve rijpe verse peper
- bouillonblokjes
Bereidingswijze
De bakkeljauw in stukjes snijden, ontzouten en wassenDe ui snipperen en in de olie lichtbruin bakken. De bakkeljauw erbij doen met 0,75 liter water en het geheel laten koken tot de bakkeljauw zacht is geworden. De cocosmelk erbij doen, het kooknat afproeven en eventueel op smaak brengen met de bouillonblokjes.
De gewassen rijst toevoegen, bestrooien met zwarte peper en omscheppen. Naar behoefte iets water toevoegen en de hele peper er bovenop leggen. Zodra alles kookt, het geheel onder zacht vuur, onder af en toe omscheppen, in circa 45 minuten gaar koken.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
5 1Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 641x