mosselen met zure room en groene kruiden

Ingrediënten


Bereidingswijze

De mosselen schoonmaken en grondig wassen. De uien en de selderij fijnsnijden en even aanstoven in boter. De mosselen toevoegen, kruiden met peper en onder deksel laten koken tot ze allemaal open zijn. Regelmatig opschudden. De peterselie, dragon en tijm zeer fijn snipperen en de helft ervan mengen met de witte wijn en het citroensap. Voor de saus: de resterende kruiden door de zure room roeren en op smaak brengen peper en zout. De mosselen over de borden of kommen verdelen en de witte wijn met kruiden erover gieten. Serveren met de sneetjes beboterd stokbrood (eventueel bestrooid met maanzaadjes of sesamzaadjes) en de geparfumeerde zure room.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha