NASI MET GARNALEN EN GEPOCHEERD EI

Ingrediënten


Bereidingswijze

kook de rijst 2 uur van te voren gaar en laat goed afkoelen,week de garnalen 1 uur in warm water en laat uitlekken,breng in een ondiep brede pan water met de azijn aan de kook,houd het water tegen de kook aan,, breek 1 voor 1 de eieren in een kopje en laat ze per stuk in het water glijden,vouw het eiwit om de dooier en laat 3 min koken,laat ze uitlekken op keukenpapier en houd ze warm,kneus de knoflook en hak de pepers fijn(zaadjes verwijderen) en maal deze met de trassie fijn in een cobek,roer er de chilliesaus en de ketjap door,verhit de olie en fruit hierin de kruidenpasta 2 min,snipper de sjalotten en bak ze samen met de garnalen 1 min mee,voeg de rijst toe en bak hem 5 min meewel regelmatig omscheppen,overgiet de tauge met heet water en laat uitlekken,verdeel de nasi over de kommen en leg er een ei op garneer met de tauge

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 452x

Jouw laatst bekeken recepten