New potato, tuna and spinach salad

Ingrediënten

  • 500 gram kleine nieuwe aardappeltjes/krieltjes2 eetlepels groene pesto3 eetlelpels olijfolie1 eetlepel witte wijn azijn4 handjes verse spinazie2 geroosterde rode paprika's2 blikjes tonijn a 185 gram

Bereidingswijze

Laat de tonijn uitlekken en was de spinazie. Boen eventueel de aardappeltjes schoon, de schil van jonge aardappels is zo mooi die moet je laten zitten.Kook de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar. Maak onderwijl de dressing: roer de pesto met de olijfolie en de witte wijn azijn tot een mooie dressing, breng op smaak met zout en peper. Giet de aardappels af en doe in een grote slaschaal, voeg de spinazie, paprika's en de dressing toe en hussel alles goed doorelkaar. De warmte van de aardappels zal de spinazie laten slinken, zorg ervoor dat de dressing er ook lekker doorheen zit. Voeg dan de tonijn toe en hussel nog even, de tonijn moet niet in van die kleine flinters uiteenvallen, dus voorzichtig omscheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 495x

Jouw laatst bekeken recepten