Omelet met aardappel, spek en ui

Ingrediënten

  • 4 el zonnebloemolie (C1000 Selectie)
  • 2 pakken Bieze aardappelschijfjes met mager spek en uitjes a 450 g
  • 8 scharreleieren (M)
  • 1 dl melk
  • 1/2 el tijmblaadjes
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag. Verdeel de aardappelschijfjes over de pannen en bak ze 3 min. Keer ze en bak ook de andere kant van de aardappelen 3 min. Klop de eieren met de melk, de tijmblaadjes en peper en zout naar smaak los en schenk het bij de aardappelen in de pannen. Bak de omeletten op een halfhoog vuur mooi lichtbruin en keer ze met behulp van een deksel. Snijd de omeletten in punten en serveer ze direct. Lekker met Hongaarse roerbakmix (C1000 Vers).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha