Ossenhaas overgoten met een saus van LANGRES kaas

Ingrediënten

  • 750 gr ossenhaas 120 gram Langres 100 centiliter room 4 sjalotjes half glas witte wijn 30 gram boter zout en peper

Bereidingswijze

Laat de boter smelten in een stoofpot. Laat de ossenhaas helemaal bruineren. Haal de ossenhaas uit de pot en doe er de fijnesneden sjalotten in. Giet er de witte wijn bij en leg er de ossenhaas weer in. Voeg er zout en peper aan toe en laat gedurende 45 minuten zachtjes bakken met het deksel op de pot. Verwijder intussen de korst van de Langres en meng de kaas met de verse room. Doe er peper bij. Haal het vlees uit de pot en houd het warm Giet de room met de Langres en meng de kaas met de verse room. Doe er peper bij. Haal het vlees uit de pot en hou het warm. Giet de room met de Langres in de stoofpot en warm gedurende 3 minuten al roerend o0p. Wentel het blees in de saus. Snij de ossenhaas en gier er de saus overheen. Dien de rest van de saus op in een sauspan.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 440x