Overheerlijke Risotto met zeebanket, prei en anan

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de wok of hapjespan en voeg 3 el olie toe. Bak de prei ca 5 minuten, tot ze zacht is. Voeg de knoflook en rijst toe en bak dit ca 3 minuten op halfhoog vuur. Schenk een deel van e bouillon erbij en toer tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Voeg weer nieuwe bouillon toe als het vorige verdampt is. Kook de risotto op deze manier gaar, dit duurt ca. 20 minuten. Schep het zeebanket er luchtig door en de stukjes ananas en warm onder af en toe omscheppen 3-4 minuten mee. Roer 1 el olie, citroensap en de mosterd tot een dressing en breng op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Meng venkel en veldsla en roer de dressing erdoor. Breng de risotto op smaak met zout en peper, strooi de peterselie erover en serveer met de salade. Garneer met partjes citroen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha