PAKSOI STAMPPOTJE MET SLAVINKEN*

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de paksoi, snijd het wit in stukjes en het groen in fijne reepjes. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes, Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en knof- look. Schil de aardappelen en spoel ze af onder koud stromend water. Kook de aardappelen in ca. 20 min. gaar in water met zout. Verhit intussen 2 kneepjes Bertolli vloeibaar in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook ca. 2 min., tot ze zacht maar niet gekleurd zijn. Voeg de slavinken toe en bak ze in ca. 15 min. rondom bruin en gaar. Haal de slavinken uit de pan en blus het bakvet af met de Balsamico-azijn. Kook de balsamico-uienjus ca 2 min. in. Verdun dan de jus met een beetje water. Giet de aardappels af en stamp ze met hete melk en een kneepje vloeibare margarine tot een smeuige puree. Voeg de paksoi, lenteuitjes een tomaatjes toe en meng goed door elkaar Breng op smaak met versgemalen peper. Serveer met de slavinken en balsamicosaus

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 495x

Jouw laatst bekeken recepten