Paprika gevuld met gehakt

Ingrediënten

  • 1 gele paprika
  • 1 kleine ui
  • 200 gr. gehakt
  • zout
  • peper
  • 1/2 eetlepel ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup
  • 4 eetlepels geraspte oude kaas
  • 4 toefjes peterselie.

Bereidingswijze

Paprika in de lengte halveren en schoonmaken. Ui snipperen. Gehakt kruiden met zout en peper. Gesnipperde ui toevoegen. Paprika helften vullen met het gehakt. Het gehakt bestrijken met de ketchup. Dan 2 eetlepels kaas erover strooien. De gevulde paprika's op 2 borden zetten.een voor een in de micro plaatsen onafgedekt op 350 Watt.Uit de magnetron de paprika's 2 minuten laten nagaren. Bestrooien met de rest van de kaas. Garneren met toefjes peterselie. Smakelijk.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha