Paprika's gevuld met kalkoen en champignons

Ingrediënten


Bereidingswijze

De champignons reinigen, in plakken snijden en bruin bakken in boter. De kalkoenfilets en de kippenlevertjes in blokjes snijden, droogdeppen en aanbakken in boter. Kruiden met peper en zout. De sjalot fijnsnipperen en bij het vlees voegen. Blussen met de rode porto. Mengen met look, peterselie en champignons. Verder op smaak brengen. De paprika's schoonmaken. Een hoed van 2 centimeter afsnijden met de steel eraan. De zaadlijsten verwijderen. De paprika's vullen met het mengsel en wat aandrukken. De hoedjes er terug op plaatsen, met de steel naar boven. De gevulde paprika's in een beboterde ovenschaal schikken. De kippenbouillon er rond gieten en in een voorverwarmde oven van 200 graden plaatsen. Na 15 minuten de temperatuur verminderen tot 60 graden. Nog 15 tot 20 minuten verder laten garen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha