Paprika-vleesspies

Ingrediënten

  • 1 gele paprika in stukjes van 3 x 3 cm. -
  • 1 groene paprika in stukjes van 3 x 3 cm. -
  • 600 gram biefstuk in stukjes van gelijke grootte -
  • Provencaalse kruiden -
  • peper -
  • olijfolie

Bereidingswijze

Rijd afwisselend een stukje paprika en een stukje biefstuk aan barbecuepennen Bestrooi de speizen met Provencaalse kruiden en peper en bestrijk ze voor en tijdens het roosteren met olijfolie Rooster de spiezen op de barbecue, onder de hete grill of in een voorverwarmde contactgrill onder regelmatig keren bruin en - naar smaak - het vlees rood tot rose van binnen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha