Pikante Kip met Mihoen

Ingrediënten

  • *2 Kipfilet
  • *Sweet chili sauce (fles)
  • *bakje tauge
  • *1 rode paprika
  • *1/2 pak mihoen
  • *olijfolie
  • *knoflook; naar behoefte
  • *ketjap (manis); paar eetlepels

Bereidingswijze

laat de gesneden kipfilet eerst even 10-15 minuutjes in de ketjap marineren. Daarna even heet aanbakken in de ketjap-marinade (evt. ook met olijfolie, maar hoeft niet per se ivm de ketjap). Dan Sweet chili sauce erbij (naar behoefte) en laat het 8-10 min. zachtjes sudderen. Na paar minuutjes de paprika erbij in stukjes, en als de kip bijna gaar is, de tauge toevoegen. Ondertussen de mihoen bereiden volgens de verpakking (slechts 4 minuten werk). Serveer de de kip/saus/groenten bij de mihoen. KLAAR! Een heerlijk, licht verteerbaar, oosters gerecht.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha