Pikante schnitzel met gratineerkorst op prei en aa

Ingrediënten


Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 180 graden!Schil de aardappelen en snijd ze in blokken. Snijd de prei in grove, schuine stukken. Kook de aardappelen in een klein laagje water met wat olie in 20 minuten gaar (deksel op de pan). Doe de laatste 5 minuten de prei erbij. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Maal voor de gratineerkorst het bieslook, kaas, room en paneermeel fijn in de keukenmachine. Doe wat peper, zout en olie op het vlees. Bak het vlees aan een kant in de pan. Leg het vlees in een ovenschaal met de gegrilde kant naar boven. Doe hier het kaasmengsel overheen. Zet de oven op 200 graden Celsius en zet de schnitzels ongeveer tien minuten in de oven totdat er een mooi bruin laagje ontstaat. Laat de aardappelen en prei uitlekken en even uitstomen en meng er een klontje boter door heen. Schep de aardappelen en de prei op en leg de pikante schnitzel er bovenop.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha