Pikante vis met worteltjes en prei

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de kabeljauw in ca. 30 minuten half ontdooien. Snijd de vis in dunne plakjes. Boen de limoenen schoon en snijd de groene schil er heel dun af. Snijd de schil in dunne reepjes. Pers de limoenen uit.Roer in een lage schaal de ketjap met het limoensap tot een marinade en schep de plakjes vis erdoor. Laat de vis ca. 30 minuten marineren. Maak de wortel en prei schoon en snijd ze in luciferdunne reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak de wortel- en preireepjes ca. 4 minuten. Schep de groenten op een bord. Neem de plakjes vis met een schuimspaan uit de marinade en roerbak ze in het achtergebleven vet op hoog vuur snel bruin. Schep de groenten en de limoenreepjes erdoor. Roer de maizena door de rest van de marinade. Voeg de marinade al roerende aan het gerecht toe en laat het vocht binden. Breng het gerecht op smaak met zout en sambal

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha