PILAF GEHEIMEN UIT 1001 NACHT!!!

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Pel de knoflook en schil de worteltjes,. Maak de overige groeten schoon en snijd ze met de abrikozen in blokjes. 2. Verhit de olie en de boter in een braadpan en laat de groenten en de abrikozen fruiten. Laat de rijst kort meebakken. Boeg de kruiden, het sinaasappelsap en de sinaasappelrasp toe en gier er de bouillon ij. Breng aan de kook en laat met het deksel op de pan op laag vuur 15 tot 20 minuten koken. 3. Rooster de pistachenoten en de amandelen in weinig olie en strooi ze over de pilaf die eerst met een vork is losgemaakt. Geef de yoghurt, waar de gijngehakte munt dooi is geroerd, er apart bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha