Pita Gyros

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng het vlees met de kruiden, het citroensap en 2 el. olie. Laat het een paar uur marineren. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op het pak. Verdeel het in vier stukken en rol daar heel platte broden van en bak ze op een met bakpapier beklede bakplaat in c.a 15 minuten gaar. Pers het teentje knoflook uit boven de yoghurt en roer er een eetlepel olie door. Snijd de tomaat in stukjes. Verhit de grill en rooster het vlees rondom bruin en gaar in ca. 10 minuten. Beleg de platte broden met de sla, tomaat, het vlees. Schep de yoghurtsaus erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha