Pittig stoofpotje met braadworst en paprika

Ingrediënten

  • el olijfolie
  • 250 g runderbraadworstjes
  • in plakjes van 2 cm
  • 50 g chorizo
  • in blokjes
  • 1 grote ui
  • in
  • partjes
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • in repen
  • 1 doosje Maggi Ham-Champignon Saus
  • 25 g boter

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukjes worst rondom bruin. Bak de chorizo, ui en paprika?s al omscheppend ca. 3 minuten mee. Bereid de Maggi Ham-Champignon Saus met de boter volgens de aanwijzingen. Roer de saus door het worstmengsel en laat het stoofpotje nog ca. 10 minuten zachtjes sudderen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 750x