Pittige gehatkballetjes in een kerrie-tomatensaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Gehakt mengen met peper, zout, paneermeel en ei. 20 kleine balletjes hiervan rollen. Ui en knoflook pellen en snipperen. Pepertje en paprika wassen, zaadlijsten en pitjes verwijderen en snipperen.Olie verhitten en balletjes hierin in 5 minuten rondom bruin braden. Uit de pan nemen. In rest olie ui, knoflook, Spaanse peper en paprika bakken. Kerriepoeder, ketoembar en kaneel toevoegen en even meebakken. Tomatenpuree toevoegen en even meebakken. Tomatenblokjes en laurier erbij (als je gepelde tomaten gebruikt deze even kleinsnijden). Wat water, bouillonblokje, azijn en basterdsuiker erbij en alles nog 15 minuten laten pruttelen. Nog even proeven en eventueel wat zout toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha