Pittige Indische Scholfilet

Ingrediënten

  • 1 hele scholfilet
  • 2 eetlepels bloem
  • peper & zout
  • 1 ui
  • in halve ringen
  • 1 knoflookteentje
  • fijngehakt
  • 1 tl sambal
  • ketoembar (gemalen koriander)
  • Conimex wokolie (dit geeft zelf ook een heel erg lekkere smaak af!!)

Bereidingswijze

Doe de bloem op het bord en meng er wat versgemalen peper en zout doorheen Snijd de vis doormidden (dit is makkelijker bij het omkeren van de vis in de pan) Haal de vis door het bloem zodat deze overal bedekt is met bloem Laat wat wokolie heet worden in de hapjespan en bak de scholfilet in een paar minuutjes gaar en bruin (ca 2 minuten per kant) Haal de vis voorzichtig uit de pan en leg deze op een bord Doe nog een klein beetje wokolie in de hapjespan en bak hier kort de uitjes met de sambal in Voeg in de laatste minuut de knoflook toe en meng het geheel goed door elkaar Doe de scholfilets terug in de pan (voorzichtig!!) en laat ze de smaak van de ui, sambal en knoflook 1 minuutje per kant in zich opnemen Leg de scholfilet terug op het bord, schep de resteren ui en knoflook met sambal over de vis Strooi nu nog een klein beetje ketoembar over de vis en klaar! Eet smakelijk!!!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 469x

Jouw laatst bekeken recepten