Pittige kippenlevertjes met paksoi

Ingrediënten

  • 350 gr kippenlvertjes
  • 2 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 rode Spaanse peper
  • zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 1 theelepel geraspte verse gemberwortel
  • 2 teentjes knoflook
  • geperst
  • 2 eetlepels ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup
  • 3 eetlepels sherry
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1 theelepel maizena
  • 450 gr paksoi
  • gesneden
  • eiernoedels
  • om erbij te serveren

Bereidingswijze

Snijd met een scherp mes de kippenlevers in stukjes.Verhit de olie in een grote wok en roerbak de stukjes kippenlever 2-3 minuten op hoog vuur. Voeg Spaanse peper, gember en knoflook toe en roerbak het geheel ca. 1 minuut. Meng tomatenketchup, sherry, sojasaus en maizena in een kommetje en zet dit apart.Voeg de paksoi toe aan de kippenlevers en roerbak alles tot de paksoi begint te slinken.Doe het tomatenketchup mengsel erbij en kook het geheel al roerend tot het vocht begint te pruttelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha