Quiche de alcachofas, jamon serrano y almendras

Ingrediënten


Bereidingswijze

artistokken voorzichtig in vieren of nog kleinere stukjes snijden ui fijn snipperen eieren klutsen samen met de room de peterselie en wat zout en peper serranoham in kleine reepjes snijden.bladerdeeg laten ontdooien oven voorverwarmen op 180 ?1. Doe een scheutje olijfolie in een koekepan, en bak daarin de ui goudkleurig, en doe er dan de artistokken, de serranoham en de gehakte amandelen bij, en laat 5 minuten zachtjes doorbakken. 2. Bekleed de quichevorm met bladerdeeg, en prik met een vork wat gaatjes in de bodem en de zijkanten 3. Doe er dan het artistokken, serranoham en amandelmengsel in, en bedek met de geklutste eieren en room 4. Zet dit voor ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 636x