"Gepocheerde pladijsfilets met krab gevuld op

Ingrediënten


Bereidingswijze

Open het doosje krab en houd de jus zorgvuldig bij. - Was de pladijsfilets, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, leg ze met de velkant naar onder, schik er een stukje krab op, rol op en prik vast met een stokje. - Blancheer de spinazie 1 minuut in kokend gezouten water en giet dan af. Hak de spinazie fijn, warm even op in olijfolie en breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en een mespuntje boter. - Laat de visfumet met de krabjus tot de helft inkoken. Pocheer de pladijsrollades 2 minuten in de ingekookte visfumet, haal de vis eruit en houd warm. - Kook de visfumet verder in tot 3? dl, voeg de room en de peterselie toe en bind de saus eventueel met een roux. - Schik een portie spinazie in het midden van het bord, leg de pladijsrollade erop en overgiet met de saus. Serveer met aardappelpuree.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha