"Harvest Crumble" Ovenschotel

Ingrediënten

  • 150 g wortelen
  • 1 kleine koolraap
  • 1 prei
  • 250 gekookte en gepelde kastanjes of uit blik
  • 125 ml melk
  • 250 g gtoentebouillon
  • 2 el glutafin bruine bakmix
  • 2 el water
  • kruiden naar smaak
  • Garnering:
  • 25 g zonnebloempitten
  • 25 g gehakte noten
  • 3 sneden glutenvrij geroosterd brood
  • 50 g geraspte kaas

Bereidingswijze

Rooster en verkruimel het brood. smeer de ovenschaal in met boter.Verwarm de oven voor op 190 graden C snijd de wortelen, de koolraap,de prei en de kastanjes in stukjes. Breng de wortelen, de koolraap en de prei met de melk en groentebouillon aan de kook en laat de groente op een laag in 15-20 min. gaar worden. Voeg de kastanjes en kruiden toe en verwarm het geheel gedurende 5 min. op een middelhoog vuur. Maak een glad papje van de bakmix en het water. Voeg het papje toe aan het groenten-kastanje mengsel en breng al roerend het geheel aan de kook tot het gebonden is. Doe het geheel in de beboterde schaal. strooi de garbering eroverheen. Plaats de schaal in het midden van de oven en bak de schotel gedurende circa 30 min.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 817x

Jouw laatst bekeken recepten