rijst met vlees en groenten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Het varkensvlees in dunne repen snijden van 0,5 cm. dan 15 min. marineren in 2 eetl.olie, 3 eetl. ketjap manis, 1 theel.djahe, halve theel. knoflookpoeder, halve theel. djinten, snufje zout, halve eetl. stroop. Dan de rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.De thaise mix 3 min. bakken in de arachideolie, daarna 2 theel. sukiyakisaus, halve eetl.oestersaus, 1 eetl. paddestoelenketjap en een beetje kurkuma toevoegen. De gemarineerde vleesreepjes bakken in de olie tot ze gaar zijn. De gare rijst door de groentenschotel roeren, daarna ook de vleesreepjes endoor roeren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 393x

Jouw laatst bekeken recepten