risotto met paddestoelen en mon chou

Ingrediënten

  • 1 pak risotto fungi (van Lassie)
  • 1 mon chou pan en oven
  • bakje gemengde paddestoelen
  • doosje grotchampignons
  • 200 gram gerookte kipreepjes (AH merk)
  • italiaanse kruiden
  • peper zout
  • boter. Eventueel geraspte kaas.

Bereidingswijze

Kook de ristotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijdt ondertussen de champignons in plakjes en de paddestoelen in stukjes. Verhit wat boter in een braadpan en bak de champignons en paddestoelen even aan. Voeg de mon chou pan en oven, de kipreepjes, kruiden, peper en zout toe en laat het geheel goed warm worden en de champignons en paddestoelen gaar. Serveer de saus over de risotto. Eventueel bestrooien met geraspte kaas. Eet smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha