Rode curry van rundvlees

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Sugar snaps schoonmaken. Biefstuk dwars op de draad in reepjes snijden. Verhit in een pan de helft van de olie en bak hierin, al roerend, in ongeveer 4 minuten de paprikablokjes. Kook intussen de sugar snaps in ca. 4 minuten beetgaar met een beetje zout. Verhit nu de rest van de olie en bak de biefstukreepjes al roerend in ca. 1 minuut. Voeg dan de red curry paste, kokosmelk en drie eetlepels water toe. Verwarm het geheel in ca. 4 minuten. Giet de sugar snaps af en voeg ze bij het vlees in de pan. Verwarm ze even mee. Schep de paprika door de gare rijst en roer de vissaus door de curry. Schep de rijst in bergjes op de voorverwarmde borden en schep de curry er omheen. Tip: heerlijk met een goede rose!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 868x

Jouw laatst bekeken recepten