Roerbak van gekruid gehakt met vers fruit.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de sinaasappel dik af, snijd het vruchtvlees in plakken en steek deze met een uitsteekring of glas in ronde plakken van ca. 5 cm.doorsnede. Doe hetzelfde met de ananas. Stamp de pindarotsjes in een vijzel grof. *Pel de teentjes knoflook en snijd ze fijn. Wrijf de knoflook samen met de korianderwortels in een vijzel fijn. Snijd de pepertjes in stukjes en pluk de korianderblaadjes van de steeltjes.* Verhit in een wok 1 min op hoog vuur, doe de olie erin en laat het goed heet worden. Fruit het knoflookmengsel en de pepertjes een paar seconden. Doe er het gehakt bij, de palmsuiker en de pindarotsjes en roerbak dit 4 min. Voeg de korianderblaadjes, vissaus en eventueel de zout toe en roerbak tot het vocht is verdampt. Maak een torentje van de sinaasappel, ananas en gekruid gehakt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 361x