Roergebakken biefstuk met spinazie

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Verhit een wok of zware koekenpan 2-3 minuten op hoog vuur. Verdeel 1 eetlepel olie over de bodem en wanden van de pan. Doe de helft van de biefstukreepjes in de pan en bak deze 2 minuten of tot ze helemaal gaar zijn. Zet de biefstuk apart..Doe hetzelfde met de andere helft van de biefstuk en olie. 2. Strooi de spinazie in de pan en bak deze 30 seconden tot hij zacht is. Zet de spinazie apart. Doe dan de kippenbouillon, sojasaus, oestersaus en sesamolie in de pan en roer dit door elkaar. Meng in een kopje de maizena tot een glad papje. 3. Schenk het papje bij het bouillonmengsel en laat het al roerend op een matig vuur zachtjes koken en wat indikken. Laat het nog 1 minuut staan. Voeg dan het vlees en de spinazie toe en schep alles door elkaar. Dien het gerecht op met eiernoedels, die u volgens de aanwijzingen op de verpakking hebt gekookt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 840x

Jouw laatst bekeken recepten