Roergebakken Chinese broccoli

Ingrediënten

  • 3 gedroogde rode pepers = 1-2 theelp sichuan peper = 3 lp olijfolie = 500 gr chinese broccolie
  • in lange dunne repen = 1-2 theelp maizena = 1-2 lente uitjes in reepjes = ====== voor de saus:== halve lp fijngesneden gemberwortel = 2 lp lichte Chinese sojasaus = 2 theelp kristalsuiker = 1 lp Chineserijstazijn = 1 theelp chili-olie = 2 theelp sesamolie
  • zie voor ingredienten ook:mijn artikel
  • ingredienten van de oosterse keuken

Bereidingswijze

Meng de ingredienten voor de saus. Wrijf beide pepersoorten in een vijzel fijn en bak het pepermengsel 2 min in de olie tot de olie roodbruin kleurt. Voegde reepjes broccolie toe en laat ze al omscheppend 3-4 min meebakken. Schenk de saus erbij en meng alles goed. Roer de maizena los met 1 lp water en bind het gerecht hiermee. Strooi voor het serveren de lente-ui erover...

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha