Roergebakken courgette met schnitzelreepjes

Ingrediënten

  • 325 gr gele rijst
  • 1 courgette
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 200 gr maiskorrels
  • 2 eetlepels (zonnebloem) olie
  • 500 gr schnitzelreepjes
  • 1 zakje nasikruiden a 25 g

Bereidingswijze

1. Kook de gele rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd deze in dunne plakjes 2. Pel de uien en snipper deze fijn. Snijd de paprika in blokjes. Laat de maiskorrels uitlekken 3. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui. Voeg de schnitzelreepjes toe en roerbak deze in 5 minuten goudbruin en gaar 4. Voeg de courgette en paprika toe en roerbak deze in 7 minuten mee 5. Voeg de mais en de nasikruiden toe en roerbak deze al omscheppend 2 minuten mee. Verdeel de rijst en roerbakschotel over 4 borden. Lekker met kroepoek.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha