Roergebakken kalkoenfilet met tauge, mango en broc

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfilet in blokjes. Rasp de schil van de schoongeboende sinaasappel. Pers de sinaasappel uit en vul aan met sinaasappelsap tot de gewenste hoeveelheid sap. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukken. Maak de bouillon volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakkingVerhit de olie in de wok en bak hierin de kalkoenstukjes gaar. Bestrooi de kalkoen met zout en peper en schep ze uit de wok. Fruit de stukjes gekneusde knoflook in de olie. Voeg eventueel wat extra olie toe. Doe de broccoli, de gember, het komijnpoeder, de geraspte sinaasappel en de bouillon erbij. Roerbak alles enkele minuten. De groenten moeten knapperig blijven. Doe nu de stukjes mango en kalkoen in de wok. Voeg het sinaasappelsap en de ketjap manis toe. Schep zodra alles warm is de tauge door het mengsel. Strooi er cashewnoten over. Garneer met bieslooksprieten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 420x