Roergebakken kipfilet met chines kool

Ingrediënten

  • 2 dubbele kipfilets
  • chinese kool
  • een flinke (rode) ui
  • een rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • bouillonblokje
  • ketjap
  • kruiden
  • 1 vleestomaat.

Bereidingswijze

Kipfilet in stukjes snijden en marineren in ketjap(marinade) met peper en zout. Chinese kool in repen snijden, ui in blokjes snijden, paprika in blokjes snijden. Vleestomaat in grote plakken snijden.Kipfilet bakken in weinig olie. Dan ui en paprika en uitgeperste knoflook mee bakken tot het glazig is. Op het laatst chinese kool toevoegen. Op smaak brengen met ca. 1dl water en een half bouillonblokje. Ik voeg dan zelf nog 1,5 theelepel kruiden toe. Bijvoorbeeld pittige kerry en/of marsala kruiden. Eventueel kun je het nog binden. Tot slot de tomatenplakken bovenop het goedje leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 491x

Jouw laatst bekeken recepten