Roergebakken kipfilet met tauge, mango en broccoli

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de kipfillet in blokjes, verdeel de broccolie in kleine roosjes.Raspt de schil van een schoongeboende sinaasappel. Pers de sinaasappels uit tot de gewenste hoeveelheid sap. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Hak de gepelde knoflooktenen in stukjes.Het is beter als je de kipblokjes in de ketjap manis en de oestersaus een tijdje laat marinerenVerhit de olie in de wok en bak hierin de kipblokjes gaar.Schep de kip uit de wok. Fruit de stukjes knoflook in de olie. Voeg eventueel wat extra olie toe. Doe broccolieroosjes, de gember, het komijpoeder, de geraspte sinaasappel en de bouillon erbij. Roerbak alles enkele minuten. De groenten moet knapperig blijven. Doe nu de stukjes mango en de kip in de wok. Voeg het sinaasappelsap en de rest van de marinade toe. Schep zodra alles warm is de tauge door het mengsel. Strooi er cashewnoten over Het is het beste dit maaltje meteen te serveren dan is alles nog een beetje knapperig.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 543x