Roergebakken lendenbiefstuk met peultjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

stijd: 10 minuten Kooktijd: 5 minuten Voor 4 personen Recept van vifke (www.smulweb.nl/pages/vifke) Aantal personen Keuken Chinees Techniek Wokken Smaak Anders Soort gerecht Hoofdgerecht Hoofdingredient Rundvlees In combinatie met Groenten Bereidingstijd 0-10 minuten Ingredienten 400 g lendenbiefstuk in reepjes - 2 el sojasaus - 1/2 tl geraspte gember - 2 el arachide-olie - 200 g peultjes, afgehaald - 1/2 tl maizena - 1/2 kop runderbouillon - 1 tl sojasaus, extra - 1/4 tl sesamolie Hulpmiddelen Voorbereiding1 Leg het vlees op een schaal. Meng sojasaus en gember en bedek het vlees ermee. Verhit de olie in een wok of koekenpan met dikke bodem, draai de pan rond totdat de hele bodem bedekt is. Roerbak vlees en peultjes 2 min. op hoog vuur totdat het vlees van kleur verandert. 2 Meng maizena met een beetje bouillon. Schenk die met de rest van de bouillon, extra sojasaus en sesamolie in de wok. 3 Roer tot de saus kookt en indikt. Serveer met gestoomde rijst. Bewaren: bereid dit gerecht vlak voor het serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha