Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat

Ingrediënten

  • 2 kg mosselen
  • 1 prei fijngehakt
  • ? dl droge witte wijn
  • 30 g bladselderij fijngehakt
  • 4 teentjes knoflook fijngehakt
  • zout en peper
  • 8 gedroogde tomaten op olie in reepjes
  • en 6 eetlepels van die olie

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote diepe pan en bak hierin de prei met de knoflook 3 minuten op hoog vuur. 2. Voeg de reepjes gedroogde tomaat, de mosselen en de wijn toe en roerbak het geheel tot de mosselen open staan. 3. Schep op het laatst de bladselderij erdoor en strooi er wat zout en peper over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha