Rognons de veau a la moutarde

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Verwarm de oven op 240 ◦C. ? >> Hak het sjalotje fijn, fruit het in een koekenpan in een klontje boter, zonder de sjalot te laten kleuren. ? >> verwarm 50 gr boter in de ovenvaste schotel en laat de nieren rondom bruinen, plaats de schotel ca. 12 minuten in de hete oven en haal deze eruit als de nieren nog uitgesproken roze zijn. ? >> Leg de nieren op een snijplank, snijd ze in rondjes van 5 mm dikte en leg ze weer terug in de schotel, giet er 3 el cognac over en flambeer ze. ? >> Haal ze uit de schotel en leg ze bij de sjalotjes in de koekenpan. Leg een deksel op de pan en houd ze warm.? Giet de room in de nog hete schotel en laat dit tot de helft inkoken, haal de schotel van het vuur en roer de mosterd met wat vers gemalen peper er door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha