Rollade uit de romertopf.

Ingrediënten


Bereidingswijze

*Romertopf minimaal 15 min. in koud water onderdompelen.*De kruiden met de olie vermengen.*De geschilde en uitgeperste knoflooktenen en de kaneel toevoegen en de rollade ermee insmeren.*Was de aubergines,courgettes en de van hun zaad en zaadlijsten ontdane paprika's en laat ze uitlekken. *Alles in 2 cm brede reepjes snijden.*De tomaten pellen en in vierendelen.*Schil de aardappelen, was ze en snij ze in klein blokjes.*Schil de uien en snij ze in ringen.*Uien en aardappelen vermengen met de groenten.*In een schaaltje bouillonblok oplossen met heet water en vermengen met het citroensap, de tomatenpuree en de fijngehakte peterselie.*Laurier blad toevoegen.*Alles goed door elkaar roeren en met de groenten vermengen.*Leg het vlees in de romertopf en schik het groentenmengsel er om heen.*De rollade moet minimaal 3/4 onderstaan, anders meer bouillon toevoegen.*Dan de romertopf sluiten met de deksel en in de koude oven schuiven.*Temperatuur instellen op 220 graden en in ongeveer 75-90 min gaar laten stoven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha