Romige spaghetti met gerookte zalm en paddestoelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Sjalotjes pellen en fijnhakken. Paddestoelen schoonmaken en in stukken snijden. Gerookte zalm in repen snijden. Spaghetti beetgaar koken.1 eetlepel olie verhitten en champignons hierin op hoog vuur 2 minuten bakken. Champignons uit de pan nemen. Rest olie erbij en zalm hierin plm. 2 minuten bakken. Sjalotjes met Noilly Prat of wijn op laag vuur inkoken tot bijna geen vocht meer over is. Room toevoegen, aan de kook brengen en op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Spaghetti afgieten en vermengen met de room. Spaghetti over voorverwarmde borden verdelen en bestrooien met zalm en champignons. Garneren met wat fijngehakte peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 635x