Romige spaghetti met gerookte zalm

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de peultjes en de paprika klein en blancheer ze. Snijd de tomaten en de lente-ui ook klein.Kook de spaghetti al dente en giet die af. Verwarm ondertussen in een grote pan of wok de bouillon met de room. Voeg de geblancheerde peultjes en paprika erbij, even doorwarmen en daarna de lente-uitjes en de tomaten erbij. Laat dit ca. 4 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de gerookte zalm in reepjes. Doe de zalm erbij en roer de spaghetti erdoorheen. Niet meer laten koken; maal er verse peper overheen en direct opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 532x

Jouw laatst bekeken recepten