Roquefort eierspaghettirand

Ingrediënten


Bereidingswijze

oven op 200 ?C (heteluchtoven 175 ?C),Kook de spaghetti op de bekende wijze beetgaar (al dente) en laat uitlekken Vet de vorm in met de olie en bestrooi met het paneermeel. Klop de eieren los met de bouillon, de kaas, de groenten en de kruiden. Voeg de spaghetti toe en meng dit. Vul hiermee de vorm en zet de oven aan . Plaats de schaal middenin de oven gedurende 30 minuten. Laat de schaal daarna even in de oven afkoelen. Stort de rand op een natgemaakte schaal Lekker met een gemengde salade als hoofdgerecht.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 180x

Jouw laatst bekeken recepten