Rotmok

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het gare rundvlees in dunne reepjes. Klop zout, suiker, soja, sherry en 1 eetl. olie doorheen en schenk het over de reepjes rundvlees uit. Laat het vlees ongeveer 15 minuten marneren. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Schil het stukje gemberwortel en rasp het. Snijd de lente uitjes in ringetjes. Schaaf de kool. Verhit de overige olie in een ruime wok. Roerbak koolsnippers, ringetjes lenteui en gember 1-2 minuten. Voeg dan de knoflook toe, roerbak 30 seconden en voeg dan de rijst toe. Klop het ei los in een kopje. Voeg de reepjes vlees met de marinade toe en roerbak alles nogmaals 2 minuten. Schenk het los geklopte ei over de rijst, laat dit stollen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

interessant recept, ik herinner mij rotmok anders, als een rijstgerecht met veel groente

Reageer zelf op dit recept

kaptcha