Rundvlees met Chinese paddestoelen en bamboespruit

Ingrediënten


Bereidingswijze

Marineer het vlees 1/2 uur in een mengsel van 2 eieren, 8 tl sesamolie; 8 tl sojasaus, 2 tl peper, 2 tl zout, 2 tl suiker en 3 dl olie. Giet door een zeef en dep het vlees droog.Verhit 2 el olie in de wok en roerbak het vlees 10 minuten. Giet het gebakken vlees opnieuw door een zeef en hou apart. Maak de wok schoon, verhit 2 el olie en roerbak de bamboespruiten en uitgelekte Chinese paddestoelen 10 minuten op zacht vuur. Stort het vlees bij het paddestoelenmengsel en roerbak nog 2 a 3 minuten op een hoog vuur. Breng op smaak met 2 tl sesamolie, 2 tl zojasaus, de rijstwijn, peper en zout

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 635x

Te vinden in: