Rundvlees met tomaten en veel kruiden.

Ingrediënten


Bereidingswijze

-breng de bouillon tegen de kook aan -het vlees toevoegen en gedurende 2 uur tegen de kook houden, tot het vlees zacht is -haal het met een schuimspaan uit de pan -verhit de boter in een pan en fruit de ui lichtjes -voeg de bloem erbij en goed roerend licht beige laten kleuren -dan betje bij beetje de bouillon al roerend toevoegen -roer de tomatenpuree door de wijn en dit mengsel door de saus roeren -dan de knoflook uitpersen boven de pan -het bouquet garni bijeen binden en in de saus doen -op smaak brengen met zout en flink wat peper -zacht tegen de kook houden gedurende 15 min -dan het boeketje uit de pan halen en de stukjes vlees in de saus doen -indien gewenst 1 el madera toevoegen -nog eens 10 min laten pruttelen -vlak voor serveren de gehakte peterselie erover strooien

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha