Salade met gebakken mosselen

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Verdeel de veldsla, wortel en komkommer over 4 borden 2. Klop het citroensap met 4 eetlepels olijfolie, mosterd, zout en peper tot een dressing. Sprenkel de helft van de dressing over de salade 3. Doe de bloem, het chilipoeder, de oregano, 1 theelepel peper en 1 theelepel zout in een plastic zak. Voeg de mosselen toe. Draai de zak dicht en schud het geheel om tot alle mosselen bedekt zijn met een laagje bloem 4. Verhit 4 eetlepels o/ijfolie in een koekenpan en bak de mosseln op matig hoog vuur in ca. 4 minuten rondom bruin 5. Bak de pijnboompitten ca. 1 minuut mee. Schep de mosseln en pijnboompitten op de salade, sprenkel de rest van de dressing erover. 6. Geef er grof volkorenbrood bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 920x

Jouw laatst bekeken recepten