Sebze tabak

Ingrediënten


Bereidingswijze

Wrijf de champignons voorzichtig schoon,halveer ze en snijd ze in plakjes.Ontvel de tomaat,snijd hem in vieren. Verwijder het zaad en de zaadlijsten.Snijd de tomaat in kleine reepjes. Ontpit de olijven,halveer ze.Snijd het pepertje overlangs door en verwijder de zaadjes.Hak het pepertje fijn.Snipper de ui grof.Snijd de knoflook in dunne plakjes.Halveer de paprika en verwijder zaad en zaadlijsten.De paprika kan zo nodig met een dunschiller worden ontveld.Snijd er reepjes van.Verdeel de feta in kleine blokjes en hak de koriander fijn.Verhit de olie in de wok.Bak de gesnipperde ui,de helft van het pepertje en de knoflook glazig.Schep er het korianderzaad,de komijn en het paprikapoeder door,bak even mee.Voeg de champignons toe en bak mee tot ze beginnen te kleuren.Schep er de paprikareepjes en de helft van de verse koriander door,bak even mee.Temper de warmtebron.Voeg de tomatenpuree,de olijven,een deel van de feta en zoveel van de bouillon toe tot een dikke saus ontstaat.Laat de saus ongeveer 5 min koken.Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper en wat van de rest van het pepertje.Voeg de rest van de feta en de reepjes tomaat toe en verwarm ze even mee.Garneer met de rest van de fijngehakte koriander.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 611x

Jouw laatst bekeken recepten