(Simpele) aardappelschotel met broccoli

Ingrediënten


Bereidingswijze

Broccoli schoonmaken, sommige mensen gooi-en de stronkjes van de broccoli weg..... dit is dus wel 't lekkkerste ervan (kunnen de meningen over verdeeld zijn. Ik doe ze wel pellen, dit is wel wat meer werk, maar daar wordt ie wat minder taai van.Kook de broccoli in niet teveel water (=dat de broccoli een gedeelte boven 't water uit komt), met 2 eetlepels bieslook, halve eetl. basilicum, 1 teen knoflook (of 2), zout en peper (chili uit een molentje (AH) is lekkerder). Kook dit zo dat je er net met een vork in kunt pikken. Bak het gehakt met zout en peper (of de chili uit een molentje dus) niet helemaal rul.Meng dit met de broccoli. Leg in een ovenschaal een laagje van de aardappels, daarna een laagje van 't gehakt/broccoli-mengsel, weer een laagje aardappels.... etc, eindig meet aardappels. schenk +/- 3/4 van 't pakje slagroom over de schotel. Snijd de brie in plakjes en verdeel deze over de schotel. Zet de schaal 45 min. in een voorverwarmde oven, 200 graden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 896x

Jouw laatst bekeken recepten