Snelle bloemkool met geroosterde paprika's en

Ingrediënten

  • 1 grote bloemkool in roosjes/ 6 plakken bakbacon/ 230 gram geroosterde rode paprika's in reepjes (kant-en-klaar uit pot)/ 200 ml. creme fraiche/ 175 gr. grof gerapste belegen kaas.

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar, laat uitlekken en leg ze in een lage ovenvaste schaal. Snij de bacon in reepjes en bak ze knapperig. Verwijder van de paaprika's de zaadjes snij de paprika's in reepjes en laat uitlekken. Vermeng 100 gram van de kaas met de creme fraiche.Vermeng in de schaal de bloemkool met de bacon en de paprika. Verdeel er het cremefraiche-kaasmengsel over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet de schotel onder de hete grill totdat de bovenkant goudbruin is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha